Middel 1 Team overzicht

Guusje Mulders

Tax Manager

Guusje (1990) is gespecialiseerd in indirecte belastingen, binnen de indirecte belastingen heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van onroerend goed transacties. Haar advieswerkzaamheden bestaan uit het bijstaan van cliënten bij vraagstukken over de omzetbelasting. Dagelijks adviseert zij cliënten, onder andere, over vraagstukken rondom de fiscale eenheid voor de omzetbelasting, intra communautaire prestaties, het recht op teruggaaf van omzetbelasting op kosten en het al dan niet van toepassing zijn van een vrijstelling en de gevolgen hiervan. Daarnaast bestaan de werkzaamheden van Guusje ook uit het uitvoeren van fiscale due diligence en het adviseren van cliënten bij de omzetbelasting en overdrachtsbelasting aspecten van vastgoedtransacties, projectontwikkeling, de ontwikkeling van zonneparken en vastgoedherstructureringen. Ook werkt zij regelmatig samen met notarissen, waarbij zij zowel aandacht is voor de fiscale optimalisatie van een transactie als het formuleren van de juiste bepalingen in de aktes.

Naast haar professionele werkzaamheden geeft Guusje regelmatig vakinhoudelijke presentaties op het gebied van omzetbelasting en overdrachtsbelasting.

Guusje studeerde in 2015 af aan de Tilburg University met een Master in Fiscale Economie. Tijdens haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in de Indirecte Belastingen. Na haar studie heeft zij een aantal jaar gewerkt als algemeen adviseur, onder andere bij een nichekantoor gespecialiseerd in onroerend goed. Tijdens deze periode heeft zij kennis gemaakt met alle aspecten van het belastingadvies en haar liefde voor vastgoedtransacties ontdekt. In november 2019 heeft Guusje zich aangesloten bij Van Loman. Naast haar werkzaamheden heeft zij eind 2021 een Post-Master Indirecte Belastingen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond.

Specialisaties

Omzetbelasting

Overdrachtsbelasting

Onroerend goed

Talen

Nederlands

Engels

Opleidingen

Master Fiscale Economie met Accent Indirecte Belastingen

Beroepsopleiding NOB – traject voor omzetbelastingen

Overige professionele activiteiten

Lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Lees meer

Guusje Mulders