Kom werken bij VanLoman

VanLoman: belastingadvies aan nationale & internationale ondernemingen en aan vermogende particulieren. Ook: fusies & overnames, internationale transacties & structuren, werknemersparticipaties, transfer pricing en beleggingsfondsen.

Als werkgever en als extern adviseur hechten wij grote waarde aan ethiek en transparantie: het gaat bij ons op de eerste plaats om de juiste oplossing, daarna pas om de slimste. Lange relaties, korte lijnen, daar geloven wij in.

Spreekt onze achtergrond en overtuiging je aan? Neem contact op met kim.ates@vanloman.com.

Vacatures

Loonbelasting specialist

VanLoman is vanwege sterke groei op zoek naar een ambitieuze fiscalist die affiniteit met de Loonbelasting heeft. Je werkt zelfstandig, reageert snel en adequaat op...

Lees meerMiddel 1

Wij groeien door

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Mede daardoor zijn wij in staat om te groeien. Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je CV naar kim.ates@vanloman.com en we reageren binnen 24 uur op je mail!

Bij VanLoman werken we samen als team

Hierdoor bieden we meer, is het leuker samenwerken en kunnen we onze cliënten beter bedienen. Dit vormt de basis voor wie we zijn, wat we willen uitdragen en hoe we met plezier kunnen bijdragen aan de groei van onze cliënten en daarmee ook de groei van ons kantoor. Wij hebben oog voor elkaars werk en een luisterend oor voor elkaars uitdagingen, iedereen is benaderbaar en werkt graag met elkaar samen.