Middel 1 Vacature overzicht

Loonbelasting specialist

Amsterdam

VanLoman is vanwege sterke groei op zoek naar een ambitieuze fiscalist die affiniteit met de Loonbelasting heeft.

Je werkt zelfstandig, reageert snel en adequaat op vragen, denkt proactief mee en treedt op als adviseur van ondernemer en onderneming. Je krijgt een hoge mate van verantwoordelijkheid, houdt regelmatig contact met de cliënten en ook met andere advieskantoren in het nationale en internationale netwerk.

Er wordt verwacht dat je actief bijdraagt aan de fiscaalinhoudelijke ondersteuning van de cliënten. Zowel in teamverband en vervolgens steeds meer zelfstandig begeleid je cliënten van het kantoor, voer je besprekingen met de cliënt, de Belastingdienst of de accountant.

Wij vragen:

Opleiding: WO-studie fiscaal recht of fiscale economie
Ervaring: Midlevel 3 – 6 jaar werkervaring als fiscaal adviseur
Vaardigheden: Goede beheersing van de fiscale vaktechniek
Cijfermatig: Zeer sterk
Klantgerichtheid: Sociaal, betrokken, nauwkeurig

Bij VanLoman werken we samen als team. Hierdoor bieden we meer, is het leuker samenwerken en kunnen we onze cliënten beter bedienen. Dit vormt de basis voor wie we zijn, wat we willen uitdragen en hoe we met plezier kunnen bijdragen aan de groei van onze cliënten en daarmee ook de groei van ons kantoor. Wij hebben oog voor elkaars werk en een luisterend oor voor elkaars uitdagingen, iedereen is vriendelijk, benaderbaar en werkt goed samen met anderen.

Wij bieden jou:

  • Een mooie rol in een hecht team
  • Een informele, lerende en groeiende werkomgeving
  • Een marktconform salaris en bonus bij succesvolle acquisities en een winstdelingsregeling
  • Verzorgde lunches en legendarische uitjes: diners, borrels en activiteiten naast je werk.
  • Veel begeleiding en persoonlijke ontwikkeling

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN?

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Mede daardoor zijn wij in staat om te groeien. Enthousiast geworden?
Stuur je CV naar anke.boerefijn@vanloman.com en we reageren binnen 24 uur op je mail!

Wij groeien door

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Mede daardoor zijn wij in staat om te groeien. Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je CV naar kim.ates@vanloman.com en we reageren binnen 24 uur op je mail!

Bij VanLoman werken we samen als team

Hierdoor bieden we meer, is het leuker samenwerken en kunnen we onze cliënten beter bedienen. Dit vormt de basis voor wie we zijn, wat we willen uitdragen en hoe we met plezier kunnen bijdragen aan de groei van onze cliënten en daarmee ook de groei van ons kantoor. Wij hebben oog voor elkaars werk en een luisterend oor voor elkaars uitdagingen, iedereen is benaderbaar en werkt graag met elkaar samen.