VANLOMAN VERSTERKT TAX PRAKTIJK MET GABRIËL VAN GELDER

Per 1 november 2022 treedt Gabriël van Gelder toe als partner bij VanLoman Tax Lawyers. Van Gelder is afkomstig van DLA Piper.

Van Gelder is gespecialiseerd in het adviseren over internationale tax structuring. Hij heeft daarnaast ervaring in het fiscaal begeleiden van M&A-transacties. Van Gelder adviseert in het bijzonder multinationals, fondsen en private equity cliënten. Van Gelder heeft zowel in New York als in Londen gewerkt en heeft daardoor internationale fiscale ervaring opgedaan.

Van Gelder wordt door het toonaangevende Legal 500  aangemerkt als een expert of het gebied van internationaal fiscaal recht en M&A transacties.

Van Gelder heeft eerder bij Allen & Overy, EY (Amsterdam & New York) en DLA Piper (Amsterdam & Londen) gewerkt.

Jochem Kin, partner bij VanLoman: “We zijn zeer verheugd met de komst van Gabriël.  Gabriël heeft de juiste internationale fiscale ervaring opgedaan en zijn komst betekent een waardevolle vesterking van ons team. Zijn ambitie past in onze strategie om onze internationale fiscale en M&A tax praktijk verder uit te breiden. Wij zijn inmiddels met meer dan 30 fiscalisten een serieuze speler op het gebied van fiscaliteit en wij blijven groeien.”

Middel 1 Terug naar insights