Aafke Berk

Aafke (1992) studeerde in 2015 af als voedingsdeskundige en ronde daarvoor de opleiding filiaalmanager af. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de detailhandel als filiaalmanager, is zij begonnen met de opleiding HBO Officemanagement bij Hogeschool Schoevers. Zij heeft haar diploma behaald in 2019.

Youssra Bouhbouh

Youssra (1997) heeft de master Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam in juli 2020
succesvol afgerond. Hiervoor heeft zij de hbo-opleiding Fiscaal Recht en Economie op de Hoge
Economische School van Amsterdam gestudeerd en aanvullend de premaster Fiscale Economie aan
de Universiteit van Amsterdam gevolgd.

Stefan Breuking

Stefan (1990) heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden en de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft hij zijn master privaatrecht behaald aan de Universiteit Leiden en heeft hij zes maanden gestudeerd aan de universiteit Sciences Po in Parijs.

Joël van Everdingen-Demmer

Joël (1991) studeerde in 2017 af aan de Universiteit van Amsterdam met een bachelor fiscaal recht en een master Internationaal & Europees fiscaal recht.

Mohammed Daimoune

Mohammed (1979) heeft fiscale economie gestudeerd aan de HES en heeft jarenlange ervaring in de Tax compliance business. Hij heeft onder andere gewerkt bij PWC, Deloitte, Grant Thornton en WatsonParker als Tax compliance officer.

Annemarie van den Broek

Annemarie (1989) studeerde in 2013 af aan de Universiteit van Maastricht met een master in Fiscaal Recht.

Ad van Groenestijn

Ad (1959) is in 1977 begonnen bij de Belastingdienst Amsterdam. In 2005 is hij begonnen in de unit ZGO (zeer grote ondernemingen) als controleur omzetbelasting voor de financiële instellingen.

Olaf van Grieken

Partner

Olaf (1969) heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, rechten aan de Universiteit van Leiden en accountancy aan de Universiteit van Tilburg. Hij begon zijn professionele loopbaan in 1991 als accountant bij Coopers & Lybrand.

Pauline Hekker

Pauline (1993) studeert Officemanagement aan de Hogeschool Schoevers Amsterdam. Pauline heeft een achtergrond in eventplanning en heeft onder andere gewerkt als eventmanager bij Webshoppr commerce.

Novak Ivanoíc

Novak (1988) studeerde in 2017 af aan de Universiteit Leiden met een master in fiscaal recht. Voordat Novak bij VanLoman begon, maakte hij onderdeel uit van de internationale belastingpraktijk van EY waar hij multinationals adviseerde met name in de olie- en gassector.

Robert Joeglal

Robert (1986) is gespecialiseerd op het gebied van nationale en grensoverschrijdende vennootschapsbelasting en BTW met de nadruk op herstructurering van internationale bedrijfsactiviteiten.

Umit Kahraman

In 2012 is Umit (1985) afgestudeerd met een master in de Rechten van de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in Internationaal- en Europees belastingrecht. Kort na zijn afstuderen, begin 2013, is hij zijn professionele carrière begonnen als generalist bij een internationaal MKB-kantoor.

Jochem Kin

Partner

Jochem (1974) studeerde in 1999 af aan de Universiteit van Utrecht met een master in bedrijfs- en fiscaal recht.

Jorn Konijn

Jorn (1994) is in 2013 begonnen met zijn studie BSc Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn studie is hij in 2014 begonnen als junior belastingadviseur bij een accountants- en advieskantoor (MKB).

Léonne Lochmans

Léonne (1968) heeft ruim twintig jaar ervaring in de Tax compliance business. Ze heeft onder andere gewerkt bij PWC, Baker & McKenzie en DLA Piper als senior Tax compliance officer.

Laurens Lor

Partner

Laurens (1976) studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam en startte zijn professionele loopbaan bij Arthur Andersen in de vastgoedpraktijk.

Guusje Mulders

Guusje (1990) studeerde aan de Universiteit van Tilburg en behaalde in 2015 haar master Fiscale Economie met een accent indirecte belastingen.

Marc Oostenbroek

Partner

Marc (1979) heeft een master bedrijfskunde van de Katholieke Universiteit van Nijmegen (2004) en is in 2007 afgestudeerd met een master in rechten van de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in Internationaal- en Europees belastingrecht.

Kim Özer-Ates

Kim (1991) studeerde in 2012 af aan de Vakschool in Wageningen voor de opleiding Horeca Management Ondernemer. Daarna is zij begonnen met de opleiding Associate Degree Office Management bij Hogeschool Schoevers, waar zij haar diploma heeft behaald in 2014.

Maarten Prevoo

Partner

Maarten (1986) heeft een master in fiscaal recht van de Universiteit Maastricht en startte zijn professionele loopbaan als btw-specialist bij PricewaterhouseCoopers. In 2013 trad Maarten in dienst bij KPMG Meijburg & Co waar hij ook onderdeel werd van de fusie- en overnamepraktijk.

Tim Sjoers

Tim (1980) heeft zijn fiscale opleiding aan de Federatie Belasting Academie afgerond in 2008 (BB, RB) en is afgestudeerd met een master fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Groningen (2012).

Christian van Wijk

Christian (1993) studeerde in 2018 af aan de Universiteit van Amsterdam met een master Internationaal en Europees Fiscaal Recht. Tijdens zijn studie heeft Christian meegelopen in de internationale belastingpraktijk bij Baker McKenzie en in de nationale belastingpraktijk bij Loyens & Loeff.

Mireille Verwoest

Mireille (1997) zit in haar vierde jaar van de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Naast het afronden van haar bachelor is zij werkzaam als werkstudent voor VanLoman.

Diensten

De Boelelaan 7

1083 HJ Amsterdam

+31 (0)20 760 4500

info@vanloman.com