Middel 1 Vacature overzicht

Senior Manager

Amsterdam

Je voert zelfstandig een fiscaal inhoudelijke praktijk met relatief veel complexe zaken. Ook zaken van omvang voor kantoorcliënten, die je bedient als lid van de transactie- en adviesteams binnen kantoor. Als volwaardig sparringpartner met vaktechnisch specialisme heb je inmiddels een aantoonbaar kwalitatief hoogwaardig netwerk opgebouwd, dat je kunt omzetten naar een eigen cliëntportefeuille. In je rol als Senior Manager ben je Inzetbaar voor het 4 eyes principle.

Op specifieke cliëntendossiers ben je verantwoordelijk voor de integrale dienstverlening door VanLoman. Je beheert meerdere relaties en de daaruit voortvloeiende klanttevredenheid. Je hebt veel oog voor de ontwikkeling van teamleden en overige collega’s. Je stelt voor grotere clientvragen vaak teams van belastingprofessionals samen,  en je neemt deel aan markt- en bedrijfsactiviteiten voor het kantoor. Je begrijpt de context van collega’s en de commerciële belangen van de cliënt, en geeft begeleiding en adviezen binnen deze context. Kortom: een trusted advisor voor cliënten, presence in de markt, en een betrokken persoonlijkheid voor collega’s. 

Wij vragen:

Opleiding: WO-studie fiscaal recht of fiscale economie;
Ervaring: Tax Manager met minimaal 7/8 jaar werkervaring. Aantoonbare specialistische kennis.
Vaardigheden: Foutloze beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Sterk ontwikkelde en heldere schriftelijke en mondelinge communicatie.
Cijfermatig: Zeer sterk, met oog voor het verhaal achter de cijfers
Mens- & klantgericht: Sociaal, betrokken en nauwkeurig. Kunnen verdelen, delegeren en motiveren

Bij VanLoman werken we samen als team. Hierdoor bieden we meer, is het leuker samenwerken en kunnen we onze cliënten beter bedienen. Dit vormt de basis voor wie we zijn, wat we willen uitdragen en hoe we met plezier kunnen bijdragen aan de groei van onze cliënten en daarmee ook de groei van ons kantoor. Wij hebben oog voor elkaars werk en een luisterend oor voor elkaars uitdagingen, iedereen is vriendelijk, benaderbaar en werkt goed samen met anderen.

Wij bieden jou:

  • Een mooie rol in een hecht team
  • Een informele, lerende en groeiende werkomgeving
  • Een marktconform salaris en bonus bij succesvolle acquisities en een winstdelingsregeling
  • Verzorgde lunches en legendarische uitjes: diners, borrels en activiteiten naast je werk.
  • Veel begeleiding en persoonlijke ontwikkeling

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN?

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Mede daardoor zijn wij in staat om te groeien. Enthousiast geworden? Stuur je CV naar kim.ates@vanloman.com en we reageren binnen 24 uur op je mail!

Overige vacatures

Tax Compliance Officer

Je versterkt en ondersteunt de fiscaal inhoudelijke praktijk van VanLoman. Je ondersteunt kantoorcliënten door het voorbereiden en indienen van aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting en door...

Lees meerMiddel 1

Manager

Je voert onder begeleiding van senior collega’s zelfstandig een fiscaal inhoudelijke praktijk met zaken die in complexiteit en uitdaging aansluiten bij jouw kennis- en ervaringsniveau....

Lees meerMiddel 1

Consultant

Je ondersteunt de fiscaal inhoudelijke praktijk van ons kantoor en lost zelfstandig (delen van) clientvraagstukken op. Je maakt deel uit van de transactie- en adviesteams...

Lees meerMiddel 1

Junior consultant

Als onderdeel van ons transactie- en adviesteam binnen kantoor ondersteun je de fiscaal-inhoudelijke praktijk voor onze cliënten. Je bereidt verzoeken en adviezen voor in samenwerking...

Lees meerMiddel 1

Bij VanLoman werken we samen als team

Hierdoor bieden we meer, is het leuker samenwerken en kunnen we onze cliënten beter bedienen. Dit vormt de basis voor wie we zijn, wat we willen uitdragen en hoe we met plezier kunnen bijdragen aan de groei van onze cliënten en daarmee ook de groei van ons kantoor. Wij hebben oog voor elkaars werk en een luisterend oor voor elkaars uitdagingen, iedereen is benaderbaar en werkt graag met elkaar samen.

Wij groeien door

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Mede daardoor zijn wij in staat om te groeien. Enthousiast geworden over een van onze vacatures? Stuur je CV naar samantha.scholten@vanloman.com en we reageren binnen 24 uur op je mail!