Middel 1 Vacature overzicht

Officemanager (32-40 uur)

Amsterdam

Als officemanager houd jij je bezig met een divers en adhoc takenpakket. Jij bent het visitekaartje van het kantoor. Je werkt zelfstandig, reageert snel en adequaat op vragen, denkt proactief mee en treedt op als de spil van de onderneming. Je krijgt een hoge mate van verantwoordelijkheid, houdt regelmatig contact met cliënten. Je beheert de agenda’s, bewaakt deadlines en processen, verzorgt de telefoon- en e-mailafhandeling en de correspondentie. Je boekt reizen en hotels, verzorgt de lunch en je organiseert bijeenkomsten en personeelsuitjes. Ook bewaak je de uitstraling van het pand en de huisstijl en beheer je de kantoorvoorraad.

Je bent een spontane, representatieve en sociale managementondersteuner. Je komt goed tot je recht binnen een informeel, gedreven en samenwerkend team. Ook ben je enthousiast en communicatief vaardig en ben je in staat het vertrouwen van cliënten en collega’s te winnen.

Wij vragen:

  • Een afgeronde relevante opleiding;
  • Minstens 1 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende kennis van het MS Officepakket;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Wij bieden jou:

  • Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie;
  • Een positieve werksfeer;
  • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
  • Contract voor 32-40 uur per week;
  • Een startsalaris van € 2.350,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van werkervaring

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN?

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Mede daardoor zijn wij in staat om te groeien. Enthousiast geworden?
Stuur je CV naar kim.ates@vanloman.com en we reageren binnen 24 uur op je mail!

Overige vacatures

Loonbelasting specialist

VanLoman is vanwege sterke groei op zoek naar een ambitieuze fiscalist die affiniteit met de Loonbelasting heeft. Je werkt zelfstandig, reageert snel en adequaat op...

Lees meerMiddel 1

M&A / corporate belastingadviseur

VanLoman is vanwege sterke groei op zoek naar een ambitieuze fiscalist, gespecialiseerd in fusies en overnames in combinatie met (internationaal) vennootschapsbelastingrecht. Je werkt zelfstandig, reageert...

Lees meerMiddel 1

Wij groeien door

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Mede daardoor zijn wij in staat om te groeien. Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je CV naar kim.ates@vanloman.com en we reageren binnen 24 uur op je mail!

Bij VanLoman werken we samen als team

Hierdoor bieden we meer, is het leuker samenwerken en kunnen we onze cliënten beter bedienen. Dit vormt de basis voor wie we zijn, wat we willen uitdragen en hoe we met plezier kunnen bijdragen aan de groei van onze cliënten en daarmee ook de groei van ons kantoor. Wij hebben oog voor elkaars werk en een luisterend oor voor elkaars uitdagingen, iedereen is benaderbaar en werkt graag met elkaar samen.