Middel 1 Vacature overzicht

M&A / corporate belastingadviseur

VanLoman is vanwege sterke groei op zoek naar een ambitieuze fiscalist, gespecialiseerd in fusies en overnames in combinatie met (internationaal) vennootschapsbelastingrecht.

Je werkt zelfstandig, reageert snel en adequaat op vragen, denkt proactief mee en treedt op als adviseur van ondernemer en onderneming. Je krijgt een hoge mate van verantwoordelijkheid, houdt regelmatig contact met de cliënten en ook met andere advieskantoren in het nationale en internationale netwerk.

Er wordt verwacht dat je actief bijdraagt aan de fiscaalinhoudelijke ondersteuning van de cliënten en dat je inzetbaar bent voor het 4 eyes principle. Zowel in teamverband als zelfstandig begeleid je cliënten van het kantoor, voer je besprekingen met de cliënt, de Belastingdienst of de accountant.

Daarnaast zal begeleiding van junior adviseurs afhankelijk van je ervaring op korte termijn ook onderdeel van de functie zijn.

Wij vragen:

Opleiding: WO-studie fiscaal recht of fiscale economie
Ervaring: Midlevel 3 – 8 jaar werkervaring als fiscaal adviseur
Vaardigheden: Goede beheersing van de fiscale vaktechniek
Cijfermatig: Zeer sterk
Klantgerichtheid: Sociaal, betrokken, nauwkeurig

Bij VanLoman werken we samen als team. Hierdoor bieden we meer, is het leuker samenwerken en kunnen we onze cliënten beter bedienen. Dit vormt de basis voor wie we zijn, wat we willen uitdragen en hoe we met plezier kunnen bijdragen aan de groei van onze cliënten en daarmee ook de groei van ons kantoor. Wij hebben oog voor elkaars werk en een luisterend oor voor elkaars uitdagingen, iedereen is vriendelijk, benaderbaar en werkt goed samen met anderen.

Wij bieden jou:

  • Een mooie rol in een hecht team
  • Een informele, lerende en groeiende werkomgeving
  • Een marktconform salaris en bonus bij succesvolle acquisities en een winstdelingsregeling
  • Verzorgde lunches en legendarische uitjes: diners, borrels en activiteiten naast je werk.
  • Veel begeleiding en persoonlijke ontwikkeling

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN?

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Mede daardoor zijn wij in staat om te groeien. Enthousiast geworden?
Stuur je CV naar jochem.kin@vanloman.com en we reageren binnen 24 uur op je mail!

Overige vacatures

Loonbelasting specialist

VanLoman is vanwege sterke groei op zoek naar een ambitieuze fiscalist die affiniteit met de Loonbelasting heeft. Je werkt zelfstandig, reageert snel en adequaat op...

Lees meerMiddel 1

Adviseur private clients

VanLoman is vanwege sterke groei op zoek naar een ambitieuze fiscalist die ervaring heeft in de advisering van DGA’s en (zeer) vermogende particulieren. Je werkt...

Lees meerMiddel 1

Adviseur private clients (minimaal 4 – 8 jaar ervaring)

VanLoman is vanwege sterke groei op zoek naar een ambitieuze fiscalist met ervaring als .adviseur private clients. Je werkt zelfstandig, reageert snel en adequaat op...

Lees meerMiddel 1

Officemanager (32-40 uur)

Als officemanager houd jij je bezig met een divers en adhoc takenpakket. Jij bent het visitekaartje van het kantoor. Je werkt zelfstandig, reageert snel en...

Lees meerMiddel 1

Wij groeien door

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Mede daardoor zijn wij in staat om te groeien. Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je CV naar lindsey.pieterse@vanloman.com en we reageren binnen 24 uur op je mail!

Bij VanLoman werken we samen als team

Hierdoor bieden we meer, is het leuker samenwerken en kunnen we onze cliënten beter bedienen. Dit vormt de basis voor wie we zijn, wat we willen uitdragen en hoe we met plezier kunnen bijdragen aan de groei van onze cliënten en daarmee ook de groei van ons kantoor. Wij hebben oog voor elkaars werk en een luisterend oor voor elkaars uitdagingen, iedereen is benaderbaar en werkt graag met elkaar samen.