Middel 1 Vacature overzicht

Junior consultant

Amsterdam

Als onderdeel van ons transactie- en adviesteam binnen kantoor ondersteun je de fiscaal-inhoudelijke praktijk voor onze cliënten. Je bereidt verzoeken en adviezen voor in samenwerking en overleg met managers, counsels en partners, en je werkt op fiscaal-technische projecten in opdracht van cliënten en andere teamleden.

In overleg en afstemming met andere teamleden communiceer je zelf ook rechtstreeks met cliënten, en bied je naast het advieswerk ondersteuning bij onder andere indiening, voorbereiding van aangiften, opvragen en review van onderliggende gegevens.

Wij vragen:

Opleiding: WO-studie fiscaal recht of fiscale economie;
Ervaring: Starter met 0 tot 2 jaar werkervaring
Vaardigheden: Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Cijfermatig: Zeer sterk
Klantgerichtheid: Sociaal, betrokken, nauwkeurig.

Het ontzorgen van cliënten en collega’s staat in ons werk centraal. Het goed kunnen plannen, een accurate afhandeling van zaken, het organiseren en administreren van je werkzaamheden gaan je gemakkelijk af – en doe je ook heel graag en goed.

Bij VanLoman werken we samen als team. Hierdoor bieden we meer, is het leuker samenwerken en kunnen we onze cliënten beter bedienen. Dit vormt de basis voor wie we zijn, wat we willen uitdragen en hoe we met plezier kunnen bijdragen aan de groei van onze cliënten en daarmee ook de groei van ons kantoor. Wij hebben oog voor elkaars werk en een luisterend oor voor elkaars uitdagingen, iedereen is vriendelijk, benaderbaar en werkt goed samen met anderen.

Wij bieden jou:

  • Een mooie rol in een hecht team
  • Een informele, lerende en groeiende werkomgeving
  • Een marktconform salaris en bonus bij succesvolle acquisities en een winstdelingsregeling
  • Verzorgde lunches en legendarische uitjes: diners, borrels en activiteiten naast je werk.
  • Veel begeleiding en persoonlijke ontwikkeling

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN?

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Mede daardoor zijn wij in staat om te groeien. Enthousiast geworden? Stuur je CV naar samantha.scholten@vanloman.com en we reageren binnen 24 uur op je mail!

Overige vacatures

Senior Manager

Je voert zelfstandig een fiscaal inhoudelijke praktijk met relatief veel complexe zaken. Ook zaken van omvang voor kantoorcliënten, die je bedient als lid van de...

Lees meerMiddel 1

Tax Compliance Officer

Je versterkt en ondersteunt de fiscaal inhoudelijke praktijk van VanLoman. Je ondersteunt kantoorcliënten door het voorbereiden en indienen van aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting en door...

Lees meerMiddel 1

Manager

Je voert onder begeleiding van senior collega’s zelfstandig een fiscaal inhoudelijke praktijk met zaken die in complexiteit en uitdaging aansluiten bij jouw kennis- en ervaringsniveau....

Lees meerMiddel 1

Consultant

Je ondersteunt de fiscaal inhoudelijke praktijk van ons kantoor en lost zelfstandig (delen van) clientvraagstukken op. Je maakt deel uit van de transactie- en adviesteams...

Lees meerMiddel 1

Bij VanLoman werken we samen als team

Hierdoor bieden we meer, is het leuker samenwerken en kunnen we onze cliënten beter bedienen. Dit vormt de basis voor wie we zijn, wat we willen uitdragen en hoe we met plezier kunnen bijdragen aan de groei van onze cliënten en daarmee ook de groei van ons kantoor. Wij hebben oog voor elkaars werk en een luisterend oor voor elkaars uitdagingen, iedereen is benaderbaar en werkt graag met elkaar samen.

Wij groeien door

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Mede daardoor zijn wij in staat om te groeien. Enthousiast geworden over een van onze vacatures? Stuur je CV naar samantha.scholten@vanloman.com en we reageren binnen 24 uur op je mail!