Over ons

FILOSOFIE/WERKWIJZE


Het fundament van onze praktijk is dat de cliënt op de eerste plaats komt. Dat resulteert in een zakelijke en persoonlijke partnerschap, die niet alleen is gericht op het leveren van een uitstekend resultaat, maar ook op wederzijdse groei en succes. We zijn trots op onze actieve deelname, open benadering en ons streven naar het ontwikkelen van sterke relaties met onze klanten. We zijn zowel een deskundig adviseur als een coach en teamgenoot. Wanneer we uw belastingaangelegenheden behandelen, begeleiden we u stap voor stap door het relevante traject, zodat u volledig betrokken en geïnformeerd bent in alle stadia. Wij geloven in een langetermijnstrategie, waarbij we altijd rekening houden met toekomstige veranderingen, uitdagingen en kansen voor uw persoonlijke en zakelijke belastingaangelegenheden. Dit zorgt ervoor dat u altijd voorop blijft lopen.

TEAM

Ons ervaren team biedt diepgaande en uitgebreide expertise op een groot aantal verschillende belastingdisciplines. Hierdoor krijgt u een team dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze partners en adviseurs hebben een track record opgebouwd bij grote internationale advocatenkantoren. Dit brengt uitgebreide en wereldwijde ervaring met zich mee die zich uitstrekt over Europa, Azië, Australië, Afrika en Amerika, waardoor we u door diverse complexe belastingwetten en verdragen kunnen leiden, overal ter wereld.

KWALITEIT

Onze mensen zijn goed getrainde specialisten en hebben een schat aan ervaring. We zorgen continue dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, veranderende wetgeving en regels. Daarnaast is er door onze onafhankelijkheid nooit sprake van belangenverstrengeling. Kortom: we voldoen aan alle voorwaarden om u belastingadvies te geven van de hoogste kwaliteit.

FOUR EYES PRINCIPLE


We werken met het ‘four eyes principle.’ Dat wil zeggen dat er altijd een tweede expert nogmaals kritisch naar uw zaak kijkt. Daarmee bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook van een tweede contactpersoon die de ins en outs van uw onderneming kent.

PRAKTISCH


We hanteren korte praktische lijnen. Onze partners zijn zelf ook adviseurs voor onze cliënten. Hij of zij is uw vaste contactpersoon die u snel een helder en bondig antwoord geeft.

PROACTIEF


Door steeds vooruit te denken en anticiperend te handelen, leveren wij kwaliteit. We begrijpen hoeveel invloed belastingen hebben op uw bedrijfsresultaten en dat ze het verschil tussen winst en verlies kunnen maken. U mag dus een daadkrachtig optreden van ons verwachten.